Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Мехмедовиќ: Нема нови рестриктивни мерки

Прегледи: ...

Дата: 5-Авг-2022

Време траење: 00:01:07

Категории: МАКЕДОНИЈА

Благ пораст на нови случаи во минатата недела од речиси 10 насто, за разлика од претходната со 55 проценти. Затоа Комисијата за заразни болести не донесе нови мерки, во сила остануваат постојните препораки, вели за МТВ членот на Комисијата, Мехмедовиќ.