Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Борбена готовност во Тајван, кинеските бродови и авиони ја преминаа линијата на раздвојување

Прегледи: ...

Дата: 5-Авг-2022

Време траење: 00:02:37

Категории: СВЕТ

Тајванскиот остров во состојба а борбена готовност, летала и бродови под команда на Пекинг ја преминале линијата на раздвојување во Тајванскиот теснец. Вашингтон предупреди- посетата на Пелоси не смее да се користи како изговор за нов воен конфликт во Индопацификот. Кина ја прекинува соработката со САД во повеќе области...
Маја С. Филдишев