Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Прилеп: Една недела изгорени домови

Прегледи: ...

Дата: 5-Авг-2022

Време траење: 00:02:05

Категории: МАКЕДОНИЈА

Почна да стигнува помошта за четирите семејства кои ги загубија домовите во пожарот по удар на гром пред една недела. Од седумте прилепчани кои станаа бездомници еден е сместен во старскиот дом, другите се под кирија. Од помошта на заедницата ќе зависи дали ладното време ќе го пречекаат под покрив...

Елизабета Митреска