Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Во едно деноноќие околу 300 повици во Итната медицинска помош

Прегледи: ...

Дата: 5-Авг-2022

Време траење: 00:01:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

За 24 часа околу 300 повици во Итната медицинска помош. Најмногу се јавуваат граѓаните кои имаат поизразени сипмтоми на Ковид-19 и хронично болните. Лекарите предупредуваат дека топлото време е причина за колапси, но и за зголемен број сообраќајни незгоди. Апелираат граѓаните да бидат внимателни...

Наташа Јанчиќ Менковски