Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Додевски: Со воените вежби Кина сака да покаже цврстина

Прегледи: ...

Дата: 5-Авг-2022

Време траење: 00:06:01

Категории: МАКЕДОНИЈА

Посетата на Пелоси предизвика бурна реакција кај Кина, но пензионираниот полковник Зоран Додевски, вели дека не очекува екскалација на состојбата во тој дел од светот. Во разговор за МТВ, Додевски анализира дека со години наназад Кина го третира Тајван како своја територија, а со воените вежби сака да ја покаже својата цврстина...

Анита Димитријевска Велковска