Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Тајван забрзано ја зголемува воената готовност

Прегледи: ...

Дата: 5-Авг-2022

Време траење: 00:02:32

Категории: СВЕТ

Во Тајван издадено предупредување откако Министерството за одбрана соопшти дека кинески летала и бродови изутринава ја преминале линијата на раздвојување во Тајванскиот теснец. Островот кого Кина го смета за своја територија забрзано ја зголемува воената готовност, а на амриканската претседателка на Претставничкиот дом, Ненси Пелоси и воведе санкции...

Маја С. Филдишев