Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Одземените возила од криумчарите го полнат прифатниот центар „Винојуг“ во Гевгелија

Прегледи: ...

Дата: 5-Авг-2022

Време траење: 00:01:58

Категории: МАКЕДОНИЈА

Возилата со месеци никој не ги отстранува, а истите се потенцијална опасност, не само за мигрантите на кампот, туку и полициските и армиските припадници кои се секојдневно таму. Од Центарот за управување со кризи – Гевгелија, предупредуваат дека на високите температури постои опасност возилата и да се запалат …

Стојне Митева