Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Николоски:: Референдумот е врв на демократијата во најразвиените земји

Прегледи: ...

Дата: 4-Авг-2022

Време траење: 00:00:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

„Референдумот не е чекор наназад, тоа е најдемократскиот начин да се дознае волјата на народот. Власта да не се плаши од соочување со граѓаните“, повика потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски...