Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Струмичани во исчекување на цената на компресивниот гас

Прегледи: ...

Дата: 4-Авг-2022

Време траење: 00:01:54

Категории: ЕКОНОМИЈА

Од Јавното претпријатие “Струмица гас“ велат дека цената на сите енергенси во светот па и кај нас вртоглаво растат, па така очекува и зголемување на цената на овој природен гас...

Стојне Митева