Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ДЗР: Бавна динамика на реализација на инфраструктурните проекти

Прегледи: ...

Дата: 4-Авг-2022

Време траење: 00:02:37

Категории: ЕКОНОМИЈА

Застој, бавна динамика на реализација, зголемени трошоци за инфраструктурните проекти, констатира Државниот завод за ревизија во извештајот за јавните инвестиции коишто се финансираат од заеми. Во него стои дека само за камати и провизии се дадени 58 милиони евра. За автопатот Кичево-Охрид, биле повлечени над половина од позајмените пари, што довело до трошоци од над 38 милиони долари. Проблеми лоцирани и за изградбата на клиничкиот центар во Штип...

Сузана Фиданска Стоевска