Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Кина ги почна најголемите воени вежби во последните три децении

Прегледи: ...

Дата: 4-Авг-2022

Време траење: 00:02:25

Категории: СВЕТ

Растат тензиите во Тајванскиот теснец. Кина ги почна најавуваните воени вежби. Островот под целосна блокада - одговор на Пекинг во знак на незадоволство поради посетата на американската претседателката на Претставничкиот дом, Ненси Пелоси. Белата куќа се правда. Кина посетата ја оквалифкува како неодговорна и ирационална. Групата седум индустриски развиени земји, ги осуди вежбите..

Бојана Крстевски