Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Прегледи: ...

Дата: 4-Авг-2022

Време траење: 00:02:28

Категории: СВЕТ

Големи воени вежби околу Тајван по посетата на Пелоси. Обновени судиритр во Нагорно Карабах, тензиите растат. Нови бродови со жито подготвени за заминување од Украина. Во Италија, вклучен аларм поради нилска треска...