Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Храна доволно ќе има, но цените ќе растат

Прегледи: ...

Дата: 3-Авг-2022

Време траење: 00:03:09

Категории: ЕКОНОМИЈА

Цените ќе растат , но познавачите уверуваат нема да се соочиме со недостиг од храна . Климатските промени одамна го вклучија алармот со закани , корона кризата ги прошири последиците , руско- украинскиот конфликт сериозно удри по глобалниот синџир на снабдување.Допрва ќе бидеме погодени, септември и октомври ќе бидат загрижувачки- вели агро-бизнис еснафот.
Сузана Фиданска Стоевска