Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Тетово: Високи цени, ниски примања

Прегледи: ...

Дата: 3-Авг-2022

Време траење: 00:02:04

Категории: ЕКОНОМИЈА

Граѓаните едвај преживуваат со новите бранови на поскапувања. Владините мерки се ад-хок и тие нема да помогнат за економска стабилизација, велат економистите. Потребни се долгорочни планови за да се избориме со предизвиците...

Зоран Димовски