Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Реакции за посетата на Пелоси на Тајван

Прегледи: ...

Дата: 3-Авг-2022

Време траење: 00:02:45

Категории: СВЕТ

САД никогаш нема да се откажат од Тајван. Пелоси и покрај противењето на Кина, допатува во Тајпеј и им се обрати на тајванските пратеници. Кина одговори со воени маневри во близина на островот. Вашингтон ја предупреди Кина да не ја користи посетата на Пелоси, како изговор за воена акција против Тајван...

Маја С. Филдишев