Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Продажбата на земјоделска механизација намалена за 20 до 30 проценти

Прегледи: ...

Дата: 1-Авг-2022

Време траење: 00:02:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

Последнава година продажбата на земјоделска механизација намалена за 20-30 проценти, велат продавачите. Причините ги лоцираат во руско-украинскиот конфликт и отсуството за аплицирање на ИПАРД програмите. Земјоделците велат-проблем е и тоа што вишокот на средства одат во скапите ѓубрива и нафтени деривати па не останува многу за вложување во возниот парк.

Стевче Митревски