Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Од понеделник поскапо парно за 14,18 проценти

Прегледи: ...

Дата: 29-Јули-2022

Време траење: 00:02:25

Категории: ЕКОНОМИЈА

Од понеделник за 14,18 насто повисоки сметки за парно греење во скопје. Регулаторите апелираат да се штеди. Топлинската енергија невреме ќе се испорача, смируваат од Владата...

Сузана Фиданска Стоевска