Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ЗК: Во недела граѓаните плаќаат услуги во соседството

Прегледи: ...

Дата: 30-Јули-2022

Време траење: 00:01:59

Категории: ЕКОНОМИЈА

Се поголем број граѓани во недела заминуваат во соседството каде што добиваат различни услуги. Од Занаетчиската комора укажуваат дека во екот на сезоната, наместо средствата да завршат кај домашните занаетчии, тие се прелеваат во Србија и Косово. Предупредуваат дека поради актуелниот закон, со кој недела е неработен ден, голем број дејности, нема да издржат да функционираат до наредната година...

Елена Георгиевска