Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Отворено студио- 04.07.2022

Прегледи: ...

Дата: 5-Јули-2022

Време траење: 02:05:37

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНО СТУДИО

Во Отвореното студио на МРТ, министерот за надворешни работи Бујар Османи и вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ, одговаат на прашања поврзани со францускиот предлог.