Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интервју со претседателот Стево Пендаровски

Прегледи: ...

Дата: 30-Јуни-2022

Време траење: 00:11:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

За францускиот предлог во модификувана верзија зборува и претседателот Пендаровски во интервју за Македонската телевизија. Интервјуто е направено пред предлогот да стигне во Владата, а Пендаровски зборувал за ова со Макрон. Нашиот специјален известувач од Мадрид, Стојан Трпчевски, разговараше со претседателот Пендаровски. Во интервјуто претседателот Пендаровски зборува за НАТО самитот, за новиот стратегиски концепт на Алијансата, за заканите од Русија и други држави.