Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Меѓународна ликовна колонија во Вевчани

Прегледи: ...

Дата: 26-Јуни-2022

Време траење: 00:02:04

Категории: КУЛТУРА

Дваесетина сликари од Балканските и Европските земји годинава ќе творат на Единаесеттата Меѓународна ликовна колонија во Вевчани. Природните убавини во тивката планинска природа се основниот мотив за врвните ликовни мајстори од различни генерации, култури и сликарски школи...

Соња Рилковска