Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Велешко има 80 спомен обележја од НОБ, дел од нив се заборавени потребна е грижа за нив

Прегледи: ...

Дата: 26-Јуни-2022

Време траење: 00:02:07

Категории: КУЛТУРА

Народниот музеј изврши увид во зачуваноста на спомен обележјата од НОБ на територијата во велешко. Откако за нив не се грижи сојузот на борците потребно е општините да ја преземат таа обврска, за истите да не бидат запустени и заборавени...

Петар Печков