Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Мецола: Нема да се вратиме во свет пред 24-ти февруари

Прегледи: ...

Дата: 23-Јуни-2022

Време траење: 00:02:47

Категории: СВЕТ

Европарламентот го поддржа кандидатскиот статус на Украина за членство во ЕУ. Жителите на Киев со оптимизам, но и резервираност за европската перспектива на земјата. „Со задоволство го објавувам овој историски чекор, денеска со големо мнозинство ја усвоивме резолуцијата во Европскиот парламент. Го изгласавме отворањето на вратата за овие земји“, изјави Мецола...

Маја С. Филдишев