Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Прилеп: Во Ерековци бараат да им остане пасиштето за добитокот

Прегледи: ...

Дата: 23-Јуни-2022

Време траење: 00:01:58

Категории: ЕКОНОМИЈА

Жителите на прилепското село Ерековци бараат да им остане парцелата до селото како пасиште за добитокот од кој егзистираат и да не се дава под концесија. Ќе си плаќаат за да не им замре сточарското производство и опстанокот …

Елизабета Митреска