Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Почнува фестивалот „Битола Отворен Град“

Прегледи: ...

Дата: 23-Јуни-2022

Време траење: 00:01:56

Категории: КУЛТУРА

Денеска стартува 21-виот четиридневен фестивал „Битола Отворен Град“ во рамките на годинешново 14-то издание на „Бит Фест“ најдолгото и најбогато со настани културно лето. Овој е само еден од десетте програмски фестивали меѓу кои како последен и за првпат во рамките на „Бит Фест“ е ИФФК „Браќа Манаки“...

Стевче Митревски