Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Шолц: ЕУ намени милијарди долари од фондовите за да ѝ помогне на Украина

Прегледи: ...

Дата: 23-Јуни-2022

Време траење: 00:02:30

Категории: СВЕТ

Во Киев оптимизам, но и воздржаност по одлуката на европскиот совет за кандидатскиот статус на Украина. Во меѓувреме на боиштата најжестоки борби, особено на истокот на земјата. Според УНХЦР, Украина ја напуштиле осум милиони луѓе.....

Маја С. Филдишев