Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Мишел: Внимателно ја следиме ситуацијата, заедно со француското претседателство ..

Прегледи: ...

Дата: 23-Јуни-2022

Време траење: 00:00:20

Категории: МАКЕДОНИЈА

„Изутринава имаме важен состанок со лидерите на западниот Балкан за да го интензивираме процесот со западниот Балкан и д испратиме многу јасна и силна порака. И се разбира, во моментов сè уште има дискусии во Бугарија. изјави Шатл Мишел, претседател на Советот на Европа...