Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Доделено признанието „Инженерски прстен“ на 12 најуспешни дипломирани инженери

Прегледи: ...

Дата: 23-Јуни-2022

Време траење: 00:01:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

Годинава по 19-ти пат се доделува инженерскиот прстен на 12 студенти од пет државни универзитети. Прстенот го доделуваат инжинерската институција на македонија и комората на овластени архитекти и овластени инженери. Претседателот пендаровски кој е покровител на манифестацијата им ги додели признанијата на најуспешните, тие пак со ветување дека ќе продолжат како и до сега да бидат на врвот од своите кариери...