Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Битки на истокот во пресрет на одлуката од ЕУ за кандидатскиот статус на Украина

Прегледи: ...

Дата: 23-Јуни-2022

Време траење: 00:02:04

Категории: СВЕТ

Најжестоки борби се водат на истокот на Украина. Според УНХЦР, земјата досега ја напуштиле осум милиони луѓе. Во Киев оптимизам за одлука за кандидатскиот статус, која се разгледува на дводневниот самит во Брисел. Најновите информации ги има...

Маја С. Филдишев