Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Зендели: Која порака ја испраќате со блокадата на Македонија и Албанија

Прегледи: ...

Дата: 22-Јуни-2022

Време траење: 00:01:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Европскиот парламент во Стразбур се разгореа недоразбирањата на релација Скопје-Софија. Македонската претставничка Зендели ги праша пратениците која порака им ја испраќате со блокадата на Македонија и на Албанија. За Атина е неразбирливо зошто Западен Балкан не може да се интегрира, иако насоките се испратени со агендата 2003 во Солун, изјави грчката претседателка Сакеларопулу...

Тони Гламчевски