Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Деветто издание на „Гола месечина“

Прегледи: ...

Дата: 22-Јуни-2022

Време траење: 00:00:53

Категории: КУЛТУРА

Театар комедија и Општина Аеродром и годинава заеднички го организираат, 9-тото по ред издание на „Гола месечина“. Отворањето е во сабота, со претстава на прилепскиот Народен театар. Градоначалникот на аеродром, Муцунски, најави дека општината до крајот на неговиот мандат ќе добие мултимедијален центар...