Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Прегледи: ...

Дата: 22-Јуни-2022

Време траење: 00:02:29

Категории: СВЕТ

Стотици загинати во силен земјотрес во Авганистан. Руската војска се доближува до Лисичанск. Цивилни жртви во гранатирањата на Харков. Шефот на италијанската дипломатија, Ди Мајо, го напушта „Движењето пет ѕвезди“ и формира своја партија...