Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Макрон на разговори со челниците на партиите, бара мнозинство

Прегледи: ...

Дата: 21-Јуни-2022

Време траење: 00:02:25

Категории: СВЕТ

Францускиот претседател Макрон на разговори со политичките партии за формирање на група во новиот парламент. За помалку од два месеца откако беше реизбран за претседател, лидерот на центристите ја загуби контролата врз народното собрание поради зголемената поддршка за левичарската коалиција и ултрадесничарите на парламентарните избори. За да ја спроведе агендата, ќе му бидат потребни 289 мандати од парламентот со 577 места...

Маја С. Филдишев