Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Расправата за доверба на владата на Петков

Прегледи: ...

Дата: 21-Јуни-2022

Време траење: 00:01:41

Категории: СВЕТ

Францускиот предлог за решавање на спорот меѓу Софија и Скопје утре е на дневен ред на комисијата за надворешна политика во бугарското Собрание. Денеска во бугарскиот Парламент расправата за доверба на владата на Кирил Петков. Пред зградата на народно собрание протести...

Миле Ристески