Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Зеленски: Ќе направиме сè што е можно да го заштитиме народот

Прегледи: ...

Дата: 21-Јуни-2022

Време траење: 00:02:22

Категории: СВЕТ

Силите на Киев водат „тешки“ битки за градовите Северодоњецк и Лисичанск. Гувернерот на Луганск рече дека руските сили го контролирале поголемиот дел од Северодоњецк. 1,2 милиони граѓани на Украина биле насилно однесени во Русија од почетокот на војната..

Марина Ристова