Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ковачевски: Одлуката за автокефалност на МПЦ-ОА е од огромно значење за иднината на државата

Прегледи: ...

Дата: 26-Мај-2022

Време траење: 00:01:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Одлуката за признавање на автокефалноста на МПЦ-Охридска Архиепископија е од огромно значење за иднината на државата, оценка на премиерот Ковачевски. Македонците и македонскиот јазик се впишани во ризницата на светските народи и јазици и никој нема повеќе дилеми и никој повеќе тоа не го оспорува, додаде шефот на Владата...

Милчо Велески