Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Синдикатите најавуваат генерален штрајк

Прегледи: ...

Дата: 26-Мај-2022

Време траење: 00:01:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема директни преговори помеѓу Владата и Синдикатите, кои се во пат позиција, за ветеното покачување на платите во јавниот сектор, за кое не се предвидени пари во ребалансот. Ако т не е покачат платите, Синдикатот најавува генерален штрајк..

Петар Печков