Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ќучук: Проширувањето треба да се одвива заедно со интеграцијата внатре во ЕУ

Прегледи: ...

Дата: 26-Мај-2022

Време траење: 00:01:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Проширувањето треба да се одвива заедно со интеграцијата внатре во ЕУ, посочи известувачот на европскиот парламент за земјава Илхан Ќучук. Смета дека ова е решение за отстранување на ветото и почеток на преговорите со Северна Македонија и Албанија. Заменик-претседателот на бугарскиот парламент Вигенин отфрли дека е можно отстранување на ветото оти не се исполнети бугарските барања...

Ирина Гелевска