Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ковачевски: Јас не сум портпарол на претседателот на Собранието

Прегледи: ...

Дата: 26-Мај-2022

Време траење: 00:01:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

И на седницата за пратенички прашања, во фокусот однесувањето на собранискиот спикер Џафери и неговите навреди и пцости кон собраниските службеници. ВМРО-ДПМНЕ побара одговор од премиерот Ковачевски дали разговарал со Џафери и каков е ставот во однос на неговото однесување. Шефот на Владата-дециден, јас не сум портпарол на претседателот на Собранието. Законодавниот дом е институцијата каде што треба да се разгледуваат вакви прашања..