Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Прегледи: ...

Дата: 26-Мај-2022

Време траење: 00:01:26

Категории: СВЕТ

Советот за безбедност на Обединетите нации денеска ќе гласа за заострување на санкциите против Северна Кореја, поради нејзиното лансирање балистички проектили. Унгарија ќе ги обврзе банките, телекомуникациските фирми, големите трговски синџири, осигурителните компании, енергетските компании и авиокомпаниите да уплатат „голем дел од нивните дополнителни профити“ во државниот буџет...