Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нова кампања на РСБСП

Прегледи: ...

Дата: 19-Мај-2022

Време траење: 00:11:21

Категории: МАКЕДОНИЈА  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Славењето на матурата е посебно важна за секој матурант, за неговото семејство, за неговите најблиски, настан кој од секогаш предизвикувал посебна возбуда кај матурантите и нивните семејства. Но, низ годиниве покрај забава се одбележува и со автомобилски трки, возење без возачка дозвола и под дејство на алкохол. Здравјето и животот на матурантите и годинава во фокусот на Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот преку кампањара „На матурска прослава без автомобил“.