Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интелектуалци со писмо до Вселенскиот Патријарх

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:01:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

По речиси три века, на повидок одново е Томос за автокефалноста на Охридската Архиепископија. Со векови македонскиот народ и воопшто сите што живееле во земјава се бореле за признавање на легитимитетот на Македонската Православна црква. Во очекување на автокефалноста, македонски професори, генерали, академици, писатели упатија благодарствено писмо до неговата Светост Вартоломеј...

Катерина Топалова