Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ковачевски и Мицкоски со различни ставови за последните настани во Законодавниот дом

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:02:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

Тоа е сериозна институција, мораме да работиме за граѓаните, коментар на премиерот Ковачевски за последните настани во Законодавниот дом. Од понеделник најавуваме нови потези на бојкот на опозицијата, најавува нејзиниот лидер Мицкоски. Обајцата ги коментираа постапките на спикерот Џафери, се разбира секој од свој агол..

Игор Панов