Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
За првпат магнетна резонанца во Прилеп, потребни се вработувања

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:01:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Прилепската болница за првпат доби магнетна резонанца и опремен цел оддел. Се подобруваат здравствените услуги, но потребно е и надоместување на медицинскиот персонал и во болницата и во земјава. За недостигот останува основната причина – одливот во странство. Од Министерството за здравство не прецизираат за бројот на нов медицински персонал...

Елизабета Митреска