Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Финска и Шведска ќе аплицираат за прием во НАТО

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:02:06

Категории: СВЕТ

Бавноста во интеграциите создава безбедносни предизвици. Аргумент повеќе е македонското придружување во Унијата кое што не е почнато. Средба на министерот Османи со украинскиот колега Кулеба на маргините на неформалниот самит на НАТО во Берлин. Хелсинки и Стокхолм треба да ги обелоденат одлуките за членство во Алијансата. Путин го предупреди финскиот претседател, Ниинисто одговори: Владимир влегуваме во НАТО..

Ирина Гелевска