Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ се однесува неодговорно со обидот да ја блокираат работата на Собранието

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:00:28

Категории: МАКЕДОНИЈА

Додека СДСМ ги зголемува платите и пензиите и помага на економијата, ВМРО-ДПМНЕ се противи на секој денар што завршува назад кај граѓаните и компаниите, изјави пратеничката на СДСМ Маркоска. Обвини дека опозициската ВМРО-ДПМНЕ се однесува неодговорно со обидот да ја блокираат работата на Собранието...