Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Преговори за евакуација на борците од Азовстал

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:01:44

Категории: СВЕТ

Продолжуваат руско-украинските преговори за евакуација на преостанатите украински борци во опколената фабрика за челик Азовстал. Руските сили продолжуваат со воените операции, а воените експерти прогнозираат завршување на војната до крајот на годината..

Марина Ристова