Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ковачевски: Собранието и покрај блокадата на опозицијата функционира

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:00:28

Категории: МАКЕДОНИЈА

Собранието и покрај блокадата на опозицијата функционира, изјави премиерот Ковачевски посочувајќи дека во услови на кризи нема простор за одржување на избори. Истакна дека владејачкото мнозинство ќе продолжи да работи во интерес на граѓаните...