Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Референдум за пренамена на средствата од самопридонесот за замена на азбестните водоводни цевки

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:01:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пред две ипол децении штипјани со самопридонес за пет години собраа околу два милиони евра за изградба на брана на Козјачка река, за да се реши проблемот со водоснабдувањето. Проектот не се реализираше, дел од парите се потрошија, а еден милион и двеста илјади евра стојат неискористени. Локалната власт планира референдум за нивна пренамена за обнова на старите водоводни линии..

Славица Величковска