Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Силен удар врз малите и средните претпријатија во полошко

Прегледи: ...

Дата: 14-Мај-2022

Време траење: 00:02:06

Категории: ЕКОНОМИЈА

Пандемијата не толку, но војната во Украина зададе силен удар врз малите и средните претпријатија во полошко, кои го сочинуваат над 90% од пазарот. Никој не може да предвиди во која насока ќе се движиме, сè зависи од глобалниот тренд, велат експертите. Економската политика на Владата е позитивна, но треба повеќе внимание да се обрне на брзите одлуки за задолжувањата, кои се големи, советуваат експертите...

Зоран Димовски